ICON OF TODAY

Esmee

Positivity Guru

Creatieve content creator Esmée werkt in de sales support. Ze is iemand die alles uit het leven wil halen en die graag de uitdaging aangaat. Altijd op zoek gaan naar iets positiefs en mooie doelen nastreven, dat is wat deze beeldvormer van de nieuwe generatie motiveert. Esmée vindt normen en wederzijds respect dan ook enorm belangrijk. ‘Eerlijk zijn en open communiceren staat bij mij voorop.’

Esmée is vrijwel altijd positief ingesteld. Ze houdt niet van negatief gedoe, maar natuurlijk heeft ze soms ook wel een dipje. ‘Creatief zijn met kleurige spullen, dat helpt me om in een positieve vibe te komen en te blijven. Ik ben dol op mode en via mijn kleurrijke stijl laat ik zien wie ik ben. Van kleuren word ik vrolijk, in mijn werk maar ook als ik bij vrienden of vriendinnen ben.’

DE NIEUWE GENERATIE

‘Ik vind het lastig om mijn generatie te omschrijven, maar ik ben wel van mening dat er veel nadruk ligt op ‘sociaal’ zijn. Alles moet tegenwoordig gezien en gehoord worden, met name de leuke dingen van het leven. Als je zo’n eenzijdig beeld deelt, kan dat een verkeerd idee geven van hoe iemands leven er echt uitziet.’ Niet alles is altijd mooi, maar toch heeft Esmée de indruk dat dit van ons allemaal verwacht wordt. ‘Ik vind dat onvolkomenheden vaker getoond zouden moeten worden, want niemand is volmaakt!’

FASHION STATEMENT

Als creatieve geest met een passie voor styling wil Esmée graag anderen inspireren op het gebied van mode. ‘Ik zou heel graag een voorbeeld zijn. Het is fijn als je het lef hebt om te laten zien wie je echt bent. Het is nooit te veel, als je er maar achter staat en het met trots draagt. Durf je te kleden zoals je wilt en het belangrijkste, zorg voor wat kleur in je garderobe. Het is nooit te veel, als je er maar achter staat!’

https://www.instagram.com/esmeevanes/